Beneath Under

“Mitä saadaan kun laitetaan pari nörttiä ja pari rekkakuskia tehosekoittimeen, sekoitetaan ja annetaan niille sen jälkeen soittimet...no Beneath Under tietysti”

Beneath Under on soittanut nykyisellä tyylillään vuodesta 2007 asti. Kuuden jäsenen voimin esitetty tinkimätön ja monipuolinen musiikki saa vivahteensa pääasiassa melodisen ja progressiivisen metallin innoituksesta. Yhtye on kuitenkin sanonut, ettei pyri lokeroimaan musiikkiaan tietyn tyyliseksi, vaan kappaleita keskitytään tekemään niiden omilla ehdoilla. Näistä osviittaa antavat yhtyeen julkaisut joita on kertynyt kahden demon, yhden ep:n ja yhden singlen verran.

Bändi tunnetaan myös energisistä ja riehakkaista live-esiintymisistä, joista yhtye onkin saanut vuosien saatossa kiitosta. Lukuisten pienkeikkojen lisäksi yhtye on esiintynyt vuoden 2010 Simerockissa, vuoden 2011 Nummirockissa ja tuoreimpana kiinnityksenään yhtye on suuntaamassa kesän  2014 Jalometalliin. Beneath Under on Rovaniemen metalliskenen selkeää kärkikastia kääntäen live-esiintymisellään paatuneemmankin kyynikon pään. 

Beneath Under
Paikkakunnat: Rovaniemi
Perustettu: 2005
Aktiivikausi: 2000-2009, 2010-luku
Tyylisuunnat: heavy rock
Kokoonpanossa vaikuttaneet: Janne-Joonas Uusitalo
Tomi Tapio
Arttu Kunnari
Jani Mikkola
Olli Kuisma
Niko Hyvönen
Topi Lindh
Juha Aro
Petri Maunu
Julkaisut: Beneath Under (2008 Beneath Under)
Divided (2009 Beneath Under)
Before ever after (2010 Beneath Under)
Omen (2013 Beneath Under)
Muuta: Kuva julkaistu artistin luvalla.
Liitteet: Saako täällä edes soittaa LK 19.03.2011
Kahdeksan potentiaalista bänditulokasta. 5/2007 Roihu