Ravage Machinery

Ravage Machinery on eräs aktiivisimmista ja pitkäkestoisimmista metalliyhtyeistä Rovaniemellä. Ravage Machinery perustettiin vuonna 2005 coveryhtye Replicatorsin jatkoksi, kun soittajat halusivat säveltää ja esittää musiikkia uudella nimellä lainakappaleiden sijasta.

Bändin musiikki on kehittynyt vuosien varrella, julkaisu julkaisultaan, ammattimaisempaan ja varmempaan suuntaan. Viimeisemmät demot ovat keränneet kiitosta niin kuulijakunnan, kuin kriitikoidenkin toimesta. Vuosien varrella matkaan on mahtunut myös muutama miehistönvaihdos, joka on tehnyt bändin ulosannista kuitenkin entistäkin ehomman.

Ravage Machinery on kunnostautunut myös livekeikkojen rintamalla takuuvarmaksi livebändiksi, ja se onkin uransa aikana soittanut usean isomman bändin lämmittelijänä, heittäen keikkoja Ruotsissa ja Norjassa, esiintynyt Tanskan televisiossa ja esitellyt taitojaan myös Oulun Jalometallissa.

Vuonna 2014 valmistuvalla debyytillään, yhtye on ottanut askeleen kohti rankempaa ulosantia. Äärimmäisen nopea ja aggressiivinen Death Metal on osoittautunut keikoilla bändille sopivaksi tyylisuunnaksi. 

"Ravage Machinery on tosissaan. Ei vakavasti tosissaan, mutta sen verran, että asenne on kohdallaan. Oikea asenne on bändin mukaan hevissä oleellisin juttu, joka pitää virittää ennen soittosessiota karskilla huumorilla ja pottuilulla."

Uusi Rovaniemi 21.1.2006

Ravage Machinery
Paikkakunnat: Rovaniemi
Perustettu: 2006
Aktiivikausi: 2000-2009, 2010-luku
Tyylisuunnat: heavy rock
Kokoonpanossa vaikuttaneet: Jukka Haarala
Kalle Hotti
Samuli Visuri
Rauli Alaruikka
Jani Suopajärvi
Rauli Juopperi
Tuomas Valtanen
Joonas Rissanen
Simo Pasma
Ville Kantola
Julkaisut: Demo 2007 (2007 Ravage Machinery)
Reigning Disease (2009 Ravage Machinery)
The dystopian tide (2011 Ravage Machinery)
Subordinates of the mechanism (2015 OneManArmy)
Muuta: Kuva julkaistu artistin luvalla.
Liitteet: Ravage Machinerylle hevi on asennekysymys. 21.1.2006 Uusi Rovaniemi
David Hasselhoff Boozing Society presents Ravage Machinery. 8/2007 Roihu