Naiv

Naiv sai alkunsa, kun Ounasvaaran yläastetta käyneet kaverukset päättivät perustaa idoliensa innoittamana rock-yhtyeen. Alkuaikoina yhtyeen suurimmat innoittajat löytyivät lähinnä perinteisemmän Heavy Rockin puolelta, mutta myöhempinä vuosina yhtye haki vaikutteita myös vaihtoehtoisimmilta vesiltä.

Yhtye lienee parhaiten muistettava Popcity-projektista, yhdessä Herra Apatian ja HeartBurnin kanssa. Projektin siivittämänä yhtye julkaisi promosinglensä "Tear It Out" keväällä 2006. Tästä seurasi rutkasti keikkoja ja vuosi huipentuikin Tavastialle, jossa Popcity-bändit pääsivät näyttämään taitojaan. 

Vuonna 2008 bändin alkuperäisjäsenet muuttivat helsinkiin ja tätä nykyä he toimivat erilaisten bändiprojektejen parissa.

"-Musiikki on muuttunut niin paljon, että vanhan materiaalin pohjalta meitä ei ole helppo tunnistaa samaksi bändiksi kuin vuosi sitten, Antti Karjalainen sanoo. ja muistaa sanoneensa juuri näin vuosi sitten."

Lapin Kansa 30.3.2007

"Rovaniemeläiselle Naiv-bändille pohjoiset festarit alkavat muodostua jo traditioksi soittajien iästä huolimatta. Simerockin keikka oli bändille kolmas festariesiintyminen Rovaniemellä. Tällä kertaa kuultiin monipuolista rankempaa rockia, jota kuunnellessa Naivia ei välttämättä olisi tunnistanut samaksi kokoonpanoksi kun festareilla kaksi vuotta sitten."   Pohjolan Sanomat 7.7.2007